Câștigătorii concursului Divertiland!

Divertiland – cu susținerea agențiilor de promovare Perfetly Event & PR și More than Pub – mulțumește tuturor celor care au participat la concursul lansat aici pe 20 iunie, concurs încheiat în 5 iulie.

O comisie formată din reprezentanți ai celor trei entități menționate a extras cele trei nume câștigătoare. Astfel, trei cupluri vor putea beneficia de o zi de relaxare la Divertiland Water Park unde distracția vine în valuri.

Numele norocoase sunt: ALEXANDRA LEPĂDATU, VOCHIN IONEL, CRISTINA OANCEA.

Pentru a intra in posesia Cardului „1 Day Free Pass” de la Divertiland, câștigătorii sunt rugați să trimită datele de identificare (nume, prenume, număr de telefon, adresa de domciliu) pe e-mail: cameliavlad10@gmail.com, cu subiectul: Concurs Divertiland.

Următorul pas va fi contactarea lor din partea Diverland, pentru confirmare, după care se vor putea bucura, alături de persoana iubită, de cea mai frumoasă zi de vară!

Urmăriți-ne în continuare, pentru că vom veni și cu alte surprize!

 

 

5 Replies to “Câștigătorii concursului Divertiland!”

 1. Alexandra Lepadatu says: Reply

  Am castigat?!😀😮Va multumesc!

 2. Alexandra Lepadatu says: Reply

  Ne putem bucura de premiu alaturi de o prietena?

  1. Camelia Vlad Camelia Vlad says: Reply

   Cardul este valabil pentru 2 persoane, deci puteți merge cu cine vă face plăcere. Vă rog doar să îmi trimiteți datele dvs. de identificare, pe e-mail, pentru validare și să puteți fi contactată, asa cum am specificat mai sus.

 3. Inca nu am primit cardul cadou!?😒

  1. Buna ziua,
   Am văzut comentariul dvs potrivit căruia nu ați primit cardul cadou de la concursul Divertiland.
   În 2 e-mail-uri v-am rugat să îmi trimiteți datele dvs. cu nume, prenume, adresa, pentru identificare, și un nr. de telefon pentru a putea fi contactată. Numele dvs. este pe lista câștigătorilor Divertiland, dar fără aceste date, pentru că nu mi le-ați comunicat nici până la această oră. În aceste condiții, nu am putut să vă comunicăm la rândul nostru cum puteți intra în posesia cardului cadou.

Leave a Reply